Serene locatie

Ontdek je nieuwe wereld

Onconventionele aanpak

Dialoog in plaats van de gouden methode

Harry Grob: One of a kind

One of a kind. Like you!

Van stress tot burnout

Welke klacht u ook heeft, u bent van harte welkom

Blijvend resultaat

Cliënten worden ambassadeurs

Symptomen Burn-out - Behandeling Burn-out

Moe in je hoofd? Pieker je veel? Last van je nek, schouders, rug? En, hoe veel je ook slaapt, heb je nooit het gevoel dat je lekker bent uitgerust? Sleep je je van dag tot dag en van afspraak naar afspraak? Zie je het allemaal niet meer zitten? Of vaak angstig? Trek je je terug uit het leven, omdat het je eenvoudig te veel energie kost om vriendschappen te onderhouden? Behoor jij ook tot hen die al van alles hebben geprobeerd, maar weet je nóg steeds niet waardoor je uit balans bent geraakt, jezelf bent kwijtgeraakt?

Wellicht zou je eens moeten praten met balanstrainer en mental coach Harry Grob.

Harry heeft ooit zelf een burn-out gehad en is daar heel goed uitgekomen. Met die ervaringen als basis zet hij zich al jaren in voor particulieren en medewerkers van toonaangevende organisaties als trainer en mental coach. En hij heeft inmiddels de reputatie:
‘Als je vele hulpverleners hebt gezien, vele behandelingen hebt gehad  en niets, blijvend, werkt, dan stuur je ze naar Harry.’

Welk verschil maakt Harry?
Waarom slaat zijn aanpak in de meeste gevallen wel aan en beklijft die, ook na vele jaren?

Met een overtuigd geloof in de kracht van mensen heeft Harry over de jaren heen een geheel eigen methode ontwikkeld. Wars van hypes die wonderoplossingen beloven weet Harry met zijn overtuiging en inmiddels grote ervaring zijn cliënten hun eigen kracht te laten (her)vinden. Mensen uit het hele land komen inmiddels bij Harry en zijn team. Van juffrouw Jannies tot bestuurders, van advocaten en medici tot bouwvakkers en ambtenaren, alle worden met gedegen kennis en ervaring, maar bovenal met hart en ziel begeleid.

Géén gouden bergen worden beloofd, want daar gelooft Harry niet in: “altijd gezond, gelukkig en vitaal, lijkt het adagium van deze tijd. Het is niets dan een illusie!” zo beweert hij. “De kracht in jezelf herontdekken, daaruit putten en daarmee leren effectief aan de slag te gaan”,  aldus Harry.

Een gesprek met Harry Grob zal jou of je medewerkers niet onberoerd laten. Het zal je raken.

Neem nu eens vrijblijvend contact op met Harry.