Behandeling burn-out

Stress? Overspannen? Burn-out? Oververmoeid? Angstig?

Psychische klachten nemen hand over hand toe in onze samenleving. Volgens bijvoorbeeld het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten is het aantal gevallen van burn-out alleen al in 2009 met 48,5 procent gestegen.

In Nederland gebruiken naar schatting acht à tien (!) keer zo veel mensen anti-depressiva als in bijvoorbeeld Denemarken. Of dit terecht is en waar de maatschappelijke oorzaken liggen, zal u, als cliënt, niet zo interesseren. U wilt namelijk maar een ding; van uw klachten af, weer gezond en gelukkig zijn! U bent op zoek naar een behandeling voor uw burn-out.

 

In principe heeft u dan twee mogelijkheden:

1. U gaat naar de dokter, laat een diagnose stellen en slikt de bijbehorende pillen trouw.

2. U en uw dokter, wilt liever geen pillen, bijvoorbeeld vanwege de bijwerkingen, maar u wilt samen eerst kijken of u de oorzaak kunt wegnemen.

 

In het tweede geval bent u bij Harry Grob aan het goede adres. Toonaangevende organisaties uit heel Nederland maken al zo’n 20 jaar gebruik van zijn unieke dienst; een blijvende verbetering bewerkstelligen in de situatie van zijn cliënten. Zijn werkwijze is uniek en onnavolgbaar. Intuïtief, ervaringsgericht, verbindend, holistisch en resultaatgericht. Blijvend resultaat! In 90 procent van de gevallen.

Na het intakegesprek laat u een en ander bezinken en bepaalt u of u er vertrouwen in heeft. Dan bepalen we in onderling overleg hoe samen te werken aan een blijvende verbetering en welke doelstellingen u daarbij voor ogen staan. En geef ik u een indicatie van het aantal sessies (maximaal 8). Een ervaring die uw leven zal verrijken. “Iedereen zou dit traject moeten volgen, uit balans of niet!” aldus vele oud-cliënten.

Meer informatie? Mail of bel me gerust!