Oplossingen

Of u nu manager van een afdeling bent, bestuurder van een organisatie of een medewerker met psychische dan wel balansklachten, alle partijen hebben baat bij een blijvende oplossing.

Verzuim en ondermaats presteren kost uw organisatie namelijk veel meer dan in het algemeen wordt aangenomen, nog afgezien van het menselijk leed van betrokkene! De kosten van premies, loondoorbetaling, vervanging en de impact op collega’s, worden o.i. in de regel schromelijk onderschat.

Onze trajecten hebben niet alleen honderden medewerkers blijvend uit het dal geholpen, ze genereerden in de regel een veelvoud voor de organisatie op de investering. We tonen u dat graag aan middels praktijkvoorbeelden.

Individuele coaching


In de individuele coachingsgesprekken wordt oplossingsgericht gewerkt aan een duurzame balans in werk en privé. Door zicht te krijgen op het ontstaan van de problematiek, ontwikkel …

Lees verder

Presentaties & Workshops


Bent u geïnteresseerd in een verlaging van het ziekteverzuim, een verhoging van de productie en een verbetering van de werksfeer? Op verzoek kunnen presentaties en workshops worden verzorgd.

Lees verder

Behandeling Burn-out


Psychische klachten nemen hand over hand toe in onze samenleving. Volgens bijvoorbeeld het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten is het aantal gevallen van burn-out alleen al in 2009 met 48,5 procent gestegen.

Lees verder